Language:
panduan

Ssangyong hanyut Guposhan

dikemaskini: 2015/11/4 15:08:49
0
Guposhan hanyut rantau jurang terbesar di Guidong projek pelancongan berakit paling menarik, yang dikenali sebagai "Guidong drift pertama" reputasi.

Guposhan hanyut terletak makcik Hezhou Guposhan Taman Hutan Negara River, 21 kilometer dari bandar. Mak Cik Meng Zhu air sungai dari satu rabung ke puncak 1840 meter di atas paras laut dan ketinggian 1730 meter syurga atas ibu atas, dari kawasan pintu masuk taman sehingga sumber yang tidak didiami, seluruh sungai yang jelas dan bersih. Sungai berakit kini dibuka kepada lebih daripada 3000 meter, sungai ini jatuh lebih daripada 100 meter, hanyut selama kira-kira 2 jam dan 30 minit.

Pemandangan alam Guposhan Taman Hutan Negara adalah sangat indah, hijau hijau dikelilingi oleh hutan yang mendalam, di sepanjang tebing puncak pergunungan, batu-batu yang lasak, yang menjulang tinggi pokok tua, besar dan kecil, dalam sungai adalah pasir dan batu-batu kecil, air yang jernih, lebih daripada sedozen keseronokan drop tempat 2-3 meter. Down sungai dan kapal terus ke dalam tasik, bot terbang dari gelombang, yang hampir berlaku. Tan Jiang makcik banyak dan luhur, badan dalam air sebahagian besar daripada 1-2 meter. Sungai talian berakit pelancongan dekat dengan taman kenderaan luar pesisir (taman pelancongan) utama adalah sangat mudah. Ambulance bersama-sama dengan stesen keselamatan, bersedia untuk menyediakan perkhidmatan ambulans kecemasan.


Copyright @ 2005-2015 China Hezhou Guposhan resort