Language:
Berita

Hezhou Guposhan Hutan Taman Negara pada tahun 2015 harga tiket dan dasar

dikemaskini: 2015/11/4 16:37:37
0
Satu masa pelaksanaan

1 Jan 2015 hingga 31 Disember, 2015.

Kedua, harga tiket yang

Guposhan Tiket indah: 115 yuan / orang, tiket-jalan indah: 10 yuan / orang.

Ketiga, promosi yang berkaitan

(A) orang tua, kanak-kanak, pelajar

Lama dengan dokumen yang sah untuk membeli tiket untuk warga tua 1,60 tahun: 55 yuan / seorang, tiket bersiar-siar: 10 yuan / orang.

2, kanak-kanak di bawah 1.2 meter kekurangan ketinggian Masuk percuma; 1,2-1,4 meter tinggi kanak-kanak membeli tiket: 55 yuan / seorang, tiket bersiar-siar: 10 yuan / orang.

3, pelajar (tidak termasuk pelajar) dengan ID yang sah untuk membeli tiket: 55 yuan / seorang, tiket bersiar-siar: 10 yuan / orang.

Guposhan atas kumpulan pelancong untuk melancong dengan dokumen-dokumen asal yang sah yang berkaitan untuk membuktikan identiti tiket diskaun kumpulan khas mereka sendiri mengenai pembelian yang berkaitan.

(B) anggota perkhidmatan, orang kurang upaya, jurugambar, wartawan

1, kerahan, mereka yang mempunyai dokumen sah, percuma tiket untuk membeli tiket resort untuk berehat 10 yuan / orang.

2, (termasuk Hong Kong, Macau dan wilayah Taiwan) tajuk Jurugambar luar negara (tidak termasuk di bawah organisasi), China Persatuan Jurugambar, wilayah Persatuan Jurufoto (terutamanya ×× wilayah (bandar) Photographers) , dengan ahli-ahli Jurugambar permit asal Tiket percuma membeli tiket bersiar-siar letak 10 yuan / orang.

3, lagu-lagu rakyat wartawan (dengan sijil wartawan asal yang dikeluarkan oleh Republik Rakyat China Press dan Pentadbiran Penerbitan) tiket percuma untuk membeli tiket taman berjalan-jalan 10 yuan / orang itu.Dapatkan di talian bebas bila kumpulan pelancongan Guposhan hendaklah mengemukakan untuk membuktikan beliau identiti untuk kumpulan tertentu dokumen sah asal, secara percuma untuk menikmati keutamaan yang berkaitan.

(C) Kumpulan:

Kumpulan 30 atau lebih untuk membeli tiket: 110 yuan / orang, tiket-jalan indah: 10 yuan / orang.Tafsiran atas Resorts Ltd. Hezhou Guposhan

Hezhou Guposhan Resorts Co.

1 Jan 2015
Copyright @ 2005-2015 China Hezhou Guposhan resort